Оглас за вработување

Поради зголемениот обем на работа, СН Сообраќаен Центар има потреба од автомеханичар. Кандидатот потребно е да има познавање од автомеханичарска работа. Сите заинтересирани кандидати може да не контактираат на +38975430029 или директно во СН Сообраќаен Центар на ул.Михаил Апостолски Дончо 7 (Новачки пат – Битола).