Туристичка агенција ЈК Травел

Туристичка агенција ЈК Травел

Туристичка агенција ЈК Травел – Битола започнува со работење во 2006 година и е најголемата туристичка агенција во Македонија. Тимот кој се грижи за организацијата на патувања од соништата е составен од 28 професионалци. Експозитурите се лоцирани во повеќе градови во Македонија и тоа: во Битола (две канцеларии), Скопје (две канцеларии) и Штип. ЈК Травел е првата туристичка агенција која во своето работење воведе целосно online резервирање на аранжмани и патувања, за да може да резервирате било каде и да сте.

Дали сакате да ги користите нашите услуги?