Регистрација на моторни возила, промена на пневматици и автомеханичарски сервис НА РАТИ во СН Сообраќаен Центар

Комплетна регистрација на моторни возила, пневматици и автомеханичарски сервис НА РАТИ!

Регистрација на моторни возила НА РАТИ

Комплетна регистрација на моторни возила НА РАТИ во СН Технички Преглед.

–  Технички преглед
–  Надоместок за јавни патишта
– Осигурување и зелен картон
Регистрирајте го возилото во СН Технички Преглед и плаќајте на 12 рати со 0% КАМАТА.

СН Технички Преглед Ви нуди:

– Комплетна регистрација и технички преглед на моторни возила
-Референт на МВР
– Сите видови осигурување и полиси
– Македонска Пошта
– Хомологација
– Издавање меѓународни патни документи
– ЦЕМТ
– А-тест од сите типови
– Потврда за исполнување на техничко-експлоатациони услови (ПТЕУ)
– Тобако

Вашето возило може да го регистрирате секој работен ден од 08:00 до 17:00 часот и во сабота од 08:00 до 13:00 часот.

За дополнителни информации, контакт телефон: 047 553 683,075 268 359

Продажба, промена и монтажа на пневматици НА РАТИ

Време е за промена на летните пневматици со зимски за периодот кој следува.

Одлична понуда на зимски пневматици на 12 рати БЕЗ КАМАТА во СН Сообраќаен Центар.

Голем избор на пневматици од најголемите светски брендови како Tigar, BF Goodrich, DAYTON, BRIDGESTONE, MICHELIN.

Направете промена и монтажа на пневматиците на вашите моторни возила НА РАТИ во СН Сообраќаен Центар.

Автомеханичарски сервис НА РАТИ

Кога ви е потребен автомеханичарски сервис на возилото, посетете го СН Сообраќаен Центар.

Грижете се соодветно за вашето возило!

Автомеханичарски услуги на 12 РАТИ со 0% КАМАТА во СН Сообраќаен Центар.

Секој работен ден од 08:00 до 16:00.

Завршете ги сите потребни формалности за регистрација и грижа на вашите возила во СН Сообраќаен Центар!

Ул. Михаил Апостолски Дончо 7 (Новачки пат – Битола)