СН Бар и Ресторан

СН Бар и Ресторан

СН Бар и Ресторан е угостителскиот дел на СН Сообраќаен Центар кој има капацитет од 150 гости кој е погоден за бизнис ручеци, семејни прослави како и забави со музика во живо. Исто така има одличен амбиент за одмор од секојдневните обврски. Фокусот на СН Бар и Ресторан е ставен на високиот квалитет на услугата на клиентите, како и поуникатно мени од другите ресторани.

Мени

Дозволете си гастрономско задоволство за сите сетила, подготвено од врвни мајстори

S-N-Logo
Резервирајте маса
Се согласувам со условитеНе се согласувам со условите