СН Сообраќаен Центар

СН Сообраќаен Центар

СН Сообраќаен Центар АД Битола претставува повеќенаменски објект кој во себе обединува низа на сродни поврзани дејности кои меѓусебно се надополнуваат. Овој комплекс е единствениот во Пелагонискиот регион кој вклучува различен спектар на услуги на единствена локација и тоа: станицата за технички преглед на лесни и тешки возила, автоматска перална за лесни и тешки возила, автомеханичарски и вулканизерски сервис, автосалон и овластен сервис на TOYOTA, автосалон на FORD, СН Центар за угостителство, како и тобако и кафетерија.
Во склоп на овој центар е и aдминистративна зграда каде што се сместени Осигурително брокерско друштво СН Осигурителен Брокер АД, Финансиско друштво СН Финансии, Туристичка агенција ЈК Травел и Webiart Solutions – дигитален маркетинг и веб-софтверски решенија.

1

Регистрација и Технички Преглед

Комплетна регистрација на моторни возила..

Повеќе

atest6

А – Тест

А-тест од сите типови: плински уреди, фолии за затемнување на стакла..

Повеќе

хомолллsad

Хомологација

Единечно одобрување на увезени возила од странство..

Повеќе

tahograf

ПТЕУ, ЦЕМТ и АДР

ЕКТМ (CEMT) претставува постапка за проверка на товарните моторни и приклучни возила согласно Европската конвенција за транспорт на Министрите за транспорт (ЕКМТ-ЦЕМТ), за возила со ЕУРО 3 , ЕУРО 4, ЕУРО 5 и ЕУРО 6 стандард.

Повеќе

bg-office

Меѓународни документи

Издавање на меѓународна возачка дозвола и Полномошно.

Повеќе