Услуги

Услуги

bg-office

СН Сообраќаен Центар

Овој комплекс вклучува различен спектар на услуги и тоа: станицата за технички преглед, автосалон…

Повеќе

bg-membership

СН Центар за моторни возила

Овој центар ги опфаќа следните услуги:
автомеханичарски сервис, вулканизерски сервис…

Повеќе

bg-office

СН Бар и Ресторан

СН Бар и Ресторан е угостителскиот дел на СН Сообраќаен Центар кој има капацитет од 150 гости кој е погоден за бизнис ручеци, семејни прослави како и забави со музика во живо…

Повеќе

bg-membership

СН Осигурителен Брокер

СН Осигурителен Брокер АД Битола e Акционерско Друштво кое има дозвола од Агенцијата за супервизија на осигурување како орган на министерството на финансии.

Повеќе

bg-office

ФД СН Финансии

ФД Сн Финансии ДОО Битола е првата Финтек компанија во Битола која е главно фокусирана на одобрување и исплата на кредити, но исто така работиме и со издавање гаранции и факторинг.

Повеќе

bg-membership

Т.А. ЈК Травел

ЈК Травел е првата туристичка агенција која во своето работење воведе целосно online резервирање на аранжмани и патувања, за да може да резервирате било каде и да сте.

Повеќе

bg-office

Webiart Solutions

Областа во која дејствува Webiart Solutions се веб-девелопмент, веб-дизајн и веб-софтверски решенија и дигитален маркетинг според потребите на клиентите.

Повеќе

Дали сакате да ги користите нашите услуги?