Сервис

Сервис

Одличен третман и нега на Вашето возило!

Довербата која ја стекнале во нас нашите клиенти, како и успешното решавање на најсложените случаи ни дава мотив за понатамошно усовршување и достигнување во автомобилската индустрија.

СН Сообраќаен центар може да се пофали со одлични услуги за одржување на вашиот автомобил, како и најквалитетни масла и друг потрошен материјал.

castrol6
mobil
aralll logo
Total-logo-1024x768
elf

Автомеханичарски сервис на возилото НА РАТИ БЕЗ КАМАТА

 • Замена на масло.
 • Замена на дискови и плочки за кочење.
 • Замена на филтри.
 • Монтирање и балансирање пневматици.
 • Замена на ремени.
 • и уште многу други услуги..
Резервирајте Сервис
Се согласувам со условитеНе се согласувам со условите

Сервисни услуги:

 • Промена на сите филтри (полен, масло, гориво, воздух)
 • Промена на масло (CASTROL, MOBIL, ARAL, TOTAL, ELF)
 • Проверка и промена на кочници, плочки и јабучици
 • Проверка и промена на сите видови спони и јабучици
 • Проверка и промена на светлосната сигнализација
 • Проверка, рециклирање и промена на фреон на клима во возилото
 • Сите автомеханичарски услуги на вашето возило
 • *сите потребни делови можеме да ги набавиме*

Дали сакате да ги користите нашите услуги?