ЗА НАС

СН Центар е синоним и стандард за брза, квалитетна и беспрекорна услуга во Пелагонискиот регион  за сите свои дејности, како и мотор двигател на културата на Моторни Возила.

Бизнис позиционирањето на СН Центарот е да биде повеќенаменски објект кој во себе обединува низа на сродни поврзани дејности (услуги и продукти) кои се надополнуваат и заедно креираат една целина со голема додадена вредност за Центарот и сите негови корисници.

Креирање на Центар за сите потреби на корисниците, љубителите и бизнисите кои поседуваат Моторни Возила.

Во склоп на Центарот се наоѓа ресторан погоден за бизнис конференции, деловни ручеци и забави, обуки, кетеринг и други услуги.

НАША ВИЗИЈА

СН Сообраќаен Центар цели да стане синоним за квалитетна, ефикасна и брза услуга за целосниот спектар на дејности со постојано инвестирање во најсовремена опрема и онлајн технологија која е во чекор со светските трендови, како и вложување во нови знаења и обучување на нашиот млад професионален и перспективен кадар кој посветено ќе се грижи за клиентите.

Не се двоумете да не контактирате!