Технички Преглед

Лесно и едноставно завршете ги сите формалности за регистрација на Вашето возило.

Повеќе
СН Бар и Ресторан

Закажете ги Вашите фамилијарни или бизнис веселби и свечености во прекрасниот амбиент и вкусната храна на СН Бар и Ресторан

Повеќе
Перална

Професионално миење на надворешноста на возилата без да се оштети нивната боја.

Повеќе

ЦЕНТАР ЗА МОТОРНИ ВОЗИЛА

ЧПП

СН Сообраќаен Центар се наоѓа на Михаил Апостолски Дончо 7, Новачки пат – Битола

СН Технички Преглед

 • Технички преглед на моторни возила и комплетна регистрација
 • Издавање меѓународни документ
 • Хомологација
 • ПТЕУ
 • ЦЕМТ
 • А-тест од сите типови
 • Пошта
 • Тобако
 • Кафетерија

СН Центар за моторни возила

 • Автомеханичарски сервис
 • Вулканизерски сервис
 • Современа автоматска перална за лесни и тешки товарни возила
 • Автосалон за TOYOTA , LЕXUS I FORD
 • Авто – перална

СН Бар и Ресторан

АД СН Осигурителен Брокер

СН Технички Преглед

 • Понеделник – Петок: 08:00 – 17:00
 • Сабота: 08:00 – 13:00

СН Центар за моторни возила

 • Автомеханичарски сервис
 • Понеделник – Петок: 08:00 – 16:00
 • Сабота: 08:00 – 16:00

Вулканизерски сервис

 • Понеделник – Петок: 08:00 – 16:00
 • Сабота: 08:00 – 16:00

Автоматска автоперална

 • Понеделник – Петок: 08:00 – 18:00
 • Сабота: 08:00 – 17:00

Контакт

НОВОСТИ И НАСТАНИ