Авто-перална

Авто-перална

Одличен третман и нега на Вашето возило!

Професионално миење на надворешноста на возилата со предперење на истите со WAP систем со цел подетално чистење без да се оштети нивната боја. Автоматската машина за перење е со можност за перење на подвозје и нанесување на восок на возилото со цел заштита на истото. Внатрешно чистење на возилото со професионални машини. Миење на возилото со топла вода. Детално чистење на внатрешноста на возилата без оштетување на тапацирот по најнови стандарди. Полирање на фарови со цел подобра видливост и отпорност на надворешни влијанија.

Дали сакате да ги користите нашите услуги?