СН Центар за Моторни Возила

СН Центар за Моторни Возила

Се наоѓа во склоп на СН Сообраќаен Центар Битола. Овој центар ги опфаќа следните услуги: автоматска автоперална за лесни и тешки моторни возила, автомеханичарски сервис, вулканизерски сервис и голем избор на најразлични пневматици, продажба на оригинални моторни масла од повеќе брендови и акумулатори. Исто така СН Центар за моторни возила е единствениот претставник на TOYOTA во Битола.

SN SS.C..asdad

Авто Салон

Единствениот овластен претставник на TOYOTA и FORD во регионот и овластен сервис за TOYOTA..

Повеќе

toyotaaa

WWW.TOYOTA.COM.MK

Погледнете ги најновите модели на TOYOTA..

Повеќе

20190326_100011

Продажба/Промена на гуми

Вулканизерски услуги со професионални машини, најголем избор на пневманитици за моторни возила од светски брендови (Michelin, BF Goodrich, Bridgestone, Tigar)

Повеќе

adasda

Авто-перална

Автоматска перална за лесни и тешки возила, перење на подвозје..

Повеќе

5

Сервис

Сите видови автомеханичарски услуги: рамнење на дискови, полнење на клима уреди..

Повеќе

Дали сакате да ги користите нашите услуги?